Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novitade iz Maestra - peka iz krušne peći
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novitade iz Maestra - peka iz krušne peći

Ultimativni gastronomski užitak

Dragi naši, dolaskom malo hladnijeg vremena došlo je vrijeme za novitade u našem restoranu, pa vam tako ovim putem prezentiramo novu ponudu za ručak - Maestro peka iz krušne peći.

Peka u Dalmaciji objedinjuje povijesni način pripremanja mesa i društvene običaje ovdašnjeg stanovništva, a imajući to u vidu naš chef Stipe Vuletić posebnu pažnju posvetio je odabiru svježih namirnica kako bi u konačnici dobili najkvalitetniji mogući proizvod.


Lokalne namirnice iz naših OPG-ova i svježe meso iz Dalmatinske zagore u kombinaciji sa živom vatrom naše krušne peći garantiraju vam ultimativni gastronomski užitak.


U ponudi ručka kojeg služimo od 12 do 18 sati nudimo:

- Svinjska koljenica s krumpirom i povrćem = 14 €

- Teleća peka s krumpirom i povrćem = 20 €

- Polovica domaće kokoši s krumpirom i povrćem (2-3 osobe) = 32 €

- Teleća koljenica s krumpirom i povrćem (2-3 osobe) = 52 €


Oko peke se okupljamo, slavimo, sjećamo, družimo, sastajemo, rastajemo i tako već stoljećima, pa vas tako vođeni ovom mišlju pozivamo da navratite do Maestra i uživate u specijalitetima naše kuhinje.

Svoje mjesto možete rezervirati na broj +385 99 2000 313, a za više informacija posjetite Facebook i Instagram stranice Maestra.

Vaša reakcija na temu