Uoči Uskrsa, splitska Kadena pripremila je posebnu dnevnu ponudu inspiriranu okusima tradicije koja će razveseliti sve ljubitelje dobre domaće spize. Tijekom Velikog tjedna, na jelovniku vas čekaju pažljivo birana jela našeg chefa Mate.
Jela su rađena po domaćim receptima, uz kvalitetne i svježe namirnice.
Iako na prvu Kadena i Japan nemaju nikakvu poveznicu, novitet je nova sushi sekcija koja će se idealno upotpuniti sa standardnom ponudom Kadene. Najkvalitetnija riba, premium riža, svježi sastojci i iskusne ruke sushi chefa garancija su za finalni proizvod koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.
Svakog dana od 18 sati, u Kadeni možete uživati u autentičnom sushiju koji garantira beskompromisnu kvalitetu.
Svoj stol rezervirajte pozivom na broj 099 300 0303, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.