Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marita Bulimbašić Novo mjesto za druženje i izlazak, Kazališna kavana kakvu još niste imali prilike  upoznati!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novo mjesto za druženje i izlazak, Kazališna kavana kakvu još niste imali prilike upoznati!

Smještena je u samom srcu umjetničkog i kulturnog života Splita

Od 7. travnja 2022. na prvom katu HNK Split djeluje Kazališna kavana. Otvorena je za sve građane, ne samo posjetitelje kazališnih programa, sve dane u tjednu od 7 do 24 h. Ponuda predvođena unikatnom kavom, vrhunskim vinima i pjenušcima zaokružena je organizacijom prigodnih koncerata.

Smještena u samom srcu umjetničkog i kulturnog života Splita - HNK Split, Kazališna kavana pruža jedinstven ugođaj. Kavane su diljem svijeta mjesta susreta umjetnika svih profila, intelektualaca te živućih legendi pa upravo na tom konceptu zasnovana je i ova.

U ambijentu stogodišnjeg Kazališta s pogledom na novouređeni Trg Gaje Bulata, Kavana nudi reprezentativan ugođaj tijekom ispijanja najstarije talijanske Vergnano kave, sjedeći za unikatnim stolovima sa simbolima grada Splita i HNK Split.

- U Kavani možete proslaviti razne prigode i doživjeti  nezaboravne glazbene trenutke, a prvi takav  glazbeni događaj zbit će se na sam Uskrs, kada poklanjamo koncert izvrsnog trija koji čine Mia Nikolov, Joško Cikatić i Miran Židić - poručili su iz Kazališne kavane. 

- Za rezervacije nam se obratite s povjerenjem putem Facebooka, Instagrama ili na broj telefona 098 22 24 24Postanite dijelom ovog kultnog mjesta uživajući u nezaboravnim trenucima i emocijama koje ćete doživjeti uz naše ljubazno osoblje - dodali su.

Vaša reakcija na temu