Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO MJESTO ZA IZLAZAK 'Bava' otvorena u centru Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO MJESTO ZA IZLAZAK 'Bava' otvorena u centru Splita

Caffe i restoran će raditi tijekom cijele godine

Split je dobio još jedno lijepo mjesto za izlazak. Caffe i restoran 'Bava' otvoren je u Svačićevoj 18, odmah nasuprot hotela President, pa se očekuje da će osim Splićanima, ovaj ugostiteljski objekt brzo postati omiljena destinacija i gostima.

'Bava' će raditi tijekom cijele godine, a vlasnici kažu da će cijenom i kvalitetom njihova ponuda biti prihvatljiva Splićanima kojima su i usmjereni. Naime, primijetili su da upravo sadržaj kakvog nudi 'Bava' nedostaje centru grada izvan sezone.

- Odlučili smo otvoriti mjesto u kojem možete popiti prvu jutarnju kavu, pojesti jedan od popularnih doručaka (zobene kaše, tost s avokadom i lososom...), ali isto tako uživati u ručku i večeri. Rekli bismo da smo na pola puta između restorana i konobe/taverne, nudimo tradicionalna jela dalmatinske kuhinje, ali i ona modernija - poručili su.

U prostoru kapaciteta 80 sjedećih mjesta bit će organizirane tematske večeri, cocktail partyji ponajboljih hrvatskih barmena i još dosta toga.

Vaša reakcija na temu