Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO U JOKERU Centar The Body Clinique
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO U JOKERU Centar The Body Clinique

Na četvrtom katu Jokera otvoren je The Body Clinique - centar za neinvazivno oblikovanje lica i tijela

The Body Clinique jedan je od najbolje opremljenih, inovativnih centara, specijaliziran za tretmane lica i tijela, a naglasak je na zatezanju kože, mršavljenju, tonusu te vizualnom preoblikovanju. The Body Clinique je dio Smart Fit platforme kao i najveće i najopremljenije teretane u Splitu - Joker Fitnessa i nudi korisne zdravstvene, fitness i wellness usluge.

Povodom otvorenja, The Body Clinique nudi čak 50% popusta na sve tretmane te 30% na Hydrafacial sve do 20. travnja! Detalje o ponudi The Body Clinique pogledajte na linku ili na cjeniku na www.thebodyclinique.hr.

Na jednom mjestu možete odraditi fizikalnu terapiju ili sportsku rehabilitaciju te riješiti bolove i ozlijede ili smanjiti masne naslage na tijelu pomoću Med Contour Multipower uređaja koji je najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica i zatezanja opuštene kože u svijetu. Centar je opremljen i svjetskim br. 1 uređajem za čišćenje i održavanje kože lica - Hydrafacial, kao i Med Visage uređajem koji radi na principu radiofrekvencije i ultrazvuka, za dubinsko zatezanje opuštene kože lica.

Izvode se brojni Mesoestetic tretmani za pomlađivanje lica, regeneraciju kolagena, duboku hidrataciju, borbu protiv hiperpigmentacija i ožiljaka od akni. Neizostavna mezoterapija koktelima provodi se Mesojet Gun uređajem nove generacije koji se može raditi i u ljetnim mjesecima te microneedlingom koji se prakticira nakon jeseni, prolaskom sunčanih dana. Uz sve to centar nudi i inovativni GP fast laser koji dugoročno, brzo i potpuno bezbolno uklanja neželjene dlačice s tijela In Motion tehnologijom bez gela, a jedan je od rijetkih lasera kojim se tretmani mogu raditi i tijekom ljetnih mjeseci. Pripremljeni su paketi od 4 ili 8 tretmana i svi su sada u pola cijene do 20. travnja 2022., a možete ih koristiti idućih nekoliko mjeseci.

Također možete dogovoriti individualne treninge s privatnim trenerom ili vježbati sami u teretani te dobiti plan prehrane nutricionista zajedno s detaljnom analizom i planom tretmana koji se paralelno izvode za najbolje rezultate.

Ako Vam je svega previše, najbolje da se prvo opustite na jednoj od ugodnih masaža koje su također u ponudi (medicinska, sportska, klasična, opuštajuća, anticelulitna), a možete isprobati i akupunkturu. The Body Clinique pripremio je i velik izbor Mesoestetic kućne njege za lice i tijelo kako biste i u vlastitom domu održavali besprijekorne rezultate. A uz Bodyshock kućnu i profesionalnu liniju za zatezanje, učvršćivanje i uklanjanje celulita, naravno tu su i nezaobilazni SPF faktori koji će ubrzo svima trebati kao zaštita od sunca u ljetnim mjesecima.

Paketi tretmana pomno su napravljeni u suradnji s vrhunskim fitness stručnjacima i nutricionistima kako bi Vam u potpunosti mogli osigurati željene rezultate u što kraćem vremenu. Ne morate brinuti o odabiru tretmana jer će The Body Clinique ljubazno i profesionalno osoblje odraditi besplatne konzultacije i analizu te Vas savjetovati koji su tretmani najbolji za Vaše dugoročne i brze rezultate. Prijavite se već danas na besplatne konzultacije pozivom na broj 099 31 33 111.

Vaša reakcija na temu