Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO U SPLITU 'Free roam' VR arena na Poljudu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO U SPLITU 'Free roam' VR arena na Poljudu!

Poznata 'Laser tag arena' obogatila je svoj sadržaj

'Laser tag arena' na stadionu Poljud upotpunila je svoj sadržaj 'free roam' VR arenom, prvom u Splitu. Riječ je o, poručuju, čudesnom svijetu virtualne stvarnosti i nezaboravnom iskustvu.

VR se može igrati individualno i ekipno u posebno uređenoj prostoriji od 60m2, kapacitet je šest odraslih ili osam djece istovremeno za igru. Svaka igra traje u prosjeku 15 minuta i cijena je 6€ po osobi za jednu igru. Sve što je potrebno je staviti VR naočale i započeti avanturu. 


Može se birati između osam igara: Dead ahead, Quantum arena, Cops and Robbers, Arrowsong, Cyber Shock, Escape Quest, Cook'd up i Wayfinders: Escape from Aurora

Minimalna dob za korištenje VR arene je 10 godina.

Više informacija je moguće pronaći na službenoj web stranici Laser tag arene, a za provjeru raspoloživih termina dostupan je online booking sustav

Vaša reakcija na temu