Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO U SPLITU Tedora nakit izrađen 'pod suncem Toskane'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO U SPLITU Tedora nakit izrađen 'pod suncem Toskane'

Slažete li se da je nakit točka na i svake odjevne kombinacije?

Isto kao i odjeću, nakit se bira prema raspoloženju ili prigodi, a kada je izbor bezvremenski tada ne možete pogriješiti.

Tedora je talijanski brend ručno rađenog nakita s tradicijom poslovanja od 2004. godine. Naziv brenda inspiriran je ženom iz Bizanta - Teodorom koja je bila prepoznata po neodoljivoj senzualnosti i prirodnoj ljepoti. Intencija je bila upravo tu senzualnost i ljepotu pretočiti u nakit koji dolazi iz radionice Tedora brenda.

Nakit od zlata, srebra, murano stakla elegantnog talijanskog dizajna svakoj će ženi naglasiti ono po čemu je posebna.

Tedora nakit izrađen 'pod suncem Toskane' može se pronaći na čak tri lokacije u Splitu: centru Mall of Split, City Centeru one i u Bosanskoj 11 u gradskoj jezgri.

Vaša reakcija na temu