Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novootvoreni Level je hit u Splitu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novootvoreni Level je hit u Splitu!

Nešto što možete doživjeti u Parizu, u Milanu, Düsseldorfu, Miamiju ili Dubaiju

Na trećem katu Jokera prošlog je vikenda otvoren Level, jedinstven spoj restorana i noćnog kluba, čiji je originalni program oduševio prve goste.

Kuhinjom upravlja chef Pero Savanović, koji kaže kako, na vrhuncu bogate karijere, želi dati pečat rodnom gradu:

- Želim autentične klasike servirati u modernom izdanju, da ljudi uživaju u hrani i piću. Ujutro imamo doručak, a navečer Gourmet kartu u kojoj su delikatese od lososa, kavijara i najboljih svjetskih pršuta do selekcije sireva pa gosti mogu, uz čašu biranog vina, šampanjca ili koktela uživati dugo u noć - poručio je poznati kuhar naglasivši kako je Level mjesto na kojem svaki gost ima individualan tretman.

Za dizajn pomno promišljenog interijera bila je zadužena Katja Stubnya koja kaže kako joj je cilj bio, upotrebom kontrasta materijala i boja, stvoriti moderan i topao ugođaj:

- Level je koncipiran tako da se prilagođava različitim režimima korištenja, kako bi svaka namjena dobila svoj karakter. U dnevnom režimu je prozračan i otvoren, dok se u večernjim satima atmosfera prigušuje i postaje intimna. Kombinacija materijala, poput plemenitog drva oraha, bijelog prozirnog oniksa, mat zlatnog mesinga i crnih istaknutih elemenata daje prostoru dubinu te stvara sofisticiran i dinamičan vizualni doživljaj.

Novi Level ugostiteljske ponude Splićani i Splićanke su već doživjeli ovog vikenda, a posebno je bio hvaljen Cabaret show.

- Nešto što možete iskusiti u Parizu, Milanu,  Düsseldorfu, Miamiju ili Dubaiju želimo približiti našoj publici, ali i svakodnevno osluškivati sugestije gostiju kako bi udovoljili i najzahtjevnijim potrebama. Svakog jutra nudimo jelovnik za doručak ili brunch, a vrlo skoro ćemo imati i dnevno jelo, prilagođeno kupcima u centru, odnosno fini obrok uz čašu vina po prilagođenoj cijeni  - poručio je chef Savanović.

Organizatori poručuju kako im je namjera bila, uz osiguran parking u garaži Jokera, ponuditi sadržaje kakvih u Splitu nedostaje, Cabaret Show, tematske večeri te posebne ponuda za poslovne korisnike:

- Level je idealan za poslovni sastanak i druženje s prijateljima, mjesto na kojem ćete ostati, ako se želite zabaviti poslije večere. Osigurali smo selekciju probranih jela, pjenušaca i vina, suradnje s umjetnicima te ukratko sve potrebno za hedonističko opuštanje i odmor od užurbanog svijeta u kojem živimo - zaključili su pozivajući sve da iskuse čari Levela svakog četvrtka uz glazbu uživo, petkom uz DJ party, subotom uz neponovljivi Cabaret Show te nedjeljom uz ukusni brunch.

Vaša reakcija na temu