Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novosti na jelovniku restorana 'Trattoria Mlin'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novosti na jelovniku restorana 'Trattoria Mlin'

'Pozivamo vas da pobjegnete od gradskih gužvi i uživate uz rijeku Žrnovnicu uz porciju ćevapa Mlin'

Više od 40 godina obiteljske tradicije u pripremi jela u starom mlinu i jednako toliko godina kreativnosti. Na njihovom meniju pored tradicionalnih dalmatinski jela od nedavno su se našli i Mlin ćevapi. Riječ je o restoranu 'Trattoria Mlin' u Žrnovnici.

- Ćevape Mlin pripremamo sami od kvalitetnog domaćeg mesa, a serviramo ih u novom ruhu uz priloge koji standardno idu uz porciju ćevapa i neizostavne domaće krumpiriće. Ovo jedinstveno jelo već je pobralo simpatije prvih gostiju koji su ga kušali, a posebno se sviđa djeci. Pozivamo vas da pobjegnete od gradskih gužvi i uživate uz rijeku Žrnovnicu uz porciju ćevapa Mlin - poručili su iz restorana.

One najsretnije Dalmatinski portal i Trattoria Mlin časte s dvije nagrade: s dvije porcije ćevapa Mlin i dvije pizze iz krušne peći po izboru. Više na Facebook stranici Dalmatinskog portala, a svakako zapratite i društvene mreže Trattorije Mlin.

Vaša reakcija na temu