NOŽ U LEĐA Misteriozna detektivska priča na Très Chic Specijalu

NOŽ U LEĐA Misteriozna detektivska priča na Très Chic Specijalu

Film se pretpremijerno može pogledati u svim CineStar kinima od 22. studenog

Za kraj studenog, točnije 22. studenog, Kaptol Boutique Cinema priprema još jedno izdanje dobro poznate filmske večeri: Très Chic Specijal. Ovoga puta na repertoaru je misteriozni film redatelja Riana Johnsona, na tragu radnji Agathe Christie, ‘Nož u leđa’, koji je intrigantan spoj kriminalističkog zapleta, duhovitih scena i drame. 

- Posjetiteljice očekuje prosecco dobrodošlice i Très Chic vrećica s poklonima partnera večeri: Bajadera, Stella Artois i roman u izdanju Frakture, koja će iste večeri pripremiti i malu 'oazu knjiga' u WOW baru! Prije filma vas očekuje i spraying parfema Elizabeth Arden, a kako je u pitanju petak, ne planirajte rani odlazak doma jer je za atmosferu u baru zadužena DJ-ica Tajana Beck sve do ponoći! - najavljuju iz CineStara.

Radnja filma ‘Nož u leđa’ vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Thrombeyja (Christophera Plummera), glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne. Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma. Sam redatelj Johnson izjavio je da film ima 'Hitchcockov zaplet'.

Kompletna postava filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Craig (James Bond), Chris Evans (Kapetan Amerika) i Jamie Lee Curtis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na redateljsko mjesto zasjeo Rian Johnson kojeg znamo kao redatelja i scenarista filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi i Looper.

- Prije početka filma, ne zaboravite pogledati ispod vašeg sjedala jer će neke posjetiteljice doma otići bogatije za dodatne poklone: po dvorani vas očekuju 1 poklon paket Bajadere, 1 poklon paket Stelle Artois i po dva paketa Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml, prema principu 'pogledaj ispod sjedala' - dodaju iz CineStara.

U prodaji su boutique i regular ulaznice, a kapacitet je ograničen: http://bit.ly/TresChic_NožuLeđa.

Film se pretpremijerno može pogledati u svim CineStar kinima od 22. studenog.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53948, "");
Pregledaj komentare