Foto: Goran Berović Objavljen spot za legendarni rock singl 'Izgubljeni' Leta 3 s TBF-om i mariachi bendom El Combo

Objavljen spot za legendarni rock singl 'Izgubljeni' Leta 3 s TBF-om i mariachi bendom El Combo

Ova zanimljiva glazbena suradnja predstavljena je na ovogodišnjem izdanju Antivalentinova

'Izgubljeni' Leta 3 jedan od najvećih hrvatskih rock singlova svih vremena, a nedavno je doživio potpuni glazbeni preobražaj u verziji u kojoj su se riječkim rockerima pridružili splitski TBF i mariachi bend El Combo. Danas je objavljen i spot. Ova zanimljiva glazbena suradnja javnosti je predstavljena na ovogodišnjem izdanju Antivalentinova, a video spot je sniman na Antivalentinovu 3 u prepunom Domu sportova.

- Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog. Mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze 'Izgubljeni', tako smo se mi našli - kazao je Saša Antić iz TBF-a.

Novom glazbenom suradnjom zadovoljan je i Zoran Prodanović Prlja 

- To je to, nezaboravno, neprocjenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pjesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umijećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvedbom, a onda preko te torte ulete TBF, onakvi kakvi jesu i bit će, subverzivne kreativne splitske pantigane! Naravno, ne smijemo izostaviti i dupkom punu dvoranu i našu vjernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu glazbenoscensku, energetsku dizalicu! - poručio je Prlja.

Pogledajte spot...


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14