Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović OBLJETNICA OLUJE Nastupa Doris Dragović, HRT će prenositi koncert

OBLJETNICA OLUJE Nastupa Doris Dragović, HRT će prenositi koncert

U petak od 21 sat

Hrvatska Radiotelevizija prati proslavu 27. obljetnice veličanstvene Vojno-redarstvene operacije Oluja iz Knina, s Trga Ante Starčevića, uz monumentalni spomenik hrvatske pobjede 'Oluja 95'.

Koncert Doris Dragović Oluji u čast završnica je cjelodnevnih zbivanja na Trgu. Gledatelji će ga moći pratiti u petak, 5. kolovoza, na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 21 sat.


Komentatorica i urednica prijenosa je Lejdi Oreb

'Zaista treba doživjeti Knin na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. U tom, jednom od najstarijih gradova Europe, dolaziš i ostaješ s ponosom, jer nikada njime ne koračaš sam, već sa sudionicima povijesti koji su ti omogućili budućnost. Kroz pjesmu dolazi i radost zajedništva. Ove godine, ispunjat će nas pjesme drage nam Doris Dragović. Već čujem kako se ori središnji Trg dr. Ante Starčevića i to od spomenika Hrvatske Pobjede pa do svakog našeg slušatelja i gledatelja u domovini i u svijetu. Program iz Knina, osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), moći će se pratiti i na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT-HRA2), Glasu Hrvatske, multimedijskoj platformi HRTi i HTV Internacionalnom programu. Od 21 sat do vatrometa u 22.30 - pjevajmo s Doris Dragović, Oluji u čast', rekla nam je Lejdi Oreb.

Redateljica prijenosa je Mirena Stijačić, a producent Mate Letica.

Vaša reakcija na temu