Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay OBOŽAVA KOZMETIČKE ZAHVATE Putinovo lice puno botoksa i filera
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

OBOŽAVA KOZMETIČKE ZAHVATE Putinovo lice puno botoksa i filera

Plastični kirurzi uočili su davno jasne znakove

Vladimir Putin posljednjih je mjesec dana postao najomraženija osoba zapadnog svijeta, a interes medija za njegovim privatnim životom i tajnama koje sakriva je veći nego ikada. No, već ga nekoliko godina prati glas da obožava ići na kozmetičke zahvate te da mu je lice prepuno botoksa i filera. 

Putinovim filerima i botoksom neki su se mediji bavili još 2009. godine, a 2019. godine o njegovom je licu govorio britanski plastični kirurg. Vodeći britanski estetski kirurg Gerard Lambe tada je tvrdio da lice ruskog čelnika pokazuje znakove kozmetičkog rada koji su mu pomogli da odbaci svoj štreberski izgled i transformira se u pravog i čvrstog momka, piše Index

Naravno, uz čvrste momke ne idu odlasci kod kozmetičara i plastičnog kirurga pa je Kremlj više puta negirao ovakve navode. No, neke snimke i fotografije ruskog predsjednika u posljednjih desetak godina govore drugačije.

Lice Vladimira Putina često izgleda natečeno, a pogotovo kada se usporede fotografije iz njegovih pedesetih i one nastale proteklih godina.

Putina su zbog botoksa prozivali čak i na prosvjedima protiv rata u Ukrajini.

Vaša reakcija na temu