Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Od Maradone se oprostila i njegova kći: Samo te jedno molim...

Od Maradone se oprostila i njegova kći: Samo te jedno molim...

Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju s ocem

Nakon posljednjeg ispraćaja u Buenos Airesu od Diega Maradone se na društvenim mrežama oprostila i njegova kći Dalma.

- Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada više ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovno vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ, tata. Izdržat ću ovdje, ali bez onog dijela srca koji si uzeo sa sobom. Cijeli život ću te voljeti i braniti jer sam zahvalna na našem zajedničkom životu. Uništena sam, ali ću napredovati. Čekaj me tamo - započela je shrvana Dalma ispod stare fotografije na kojoj pozira s ocem. 

Otkrila je i da će joj zasigurno jedan od najtežih trenutaka biti kada njena jednogodišnja kći Roma bude htjela pozvati djeda na videopoziv.

- Umrijet ću, ali budi siguran da ću joj reći tko si bio i tko ćeš biti zauvijek. Imali ste poseban odnos, sigurna sam da te već voli, nije trebalo puno. Život je kratak pa se vidimo uskoro! Donijet ću ti tratinčice da ukrasiš sve što želiš. Samo te jedno molim, pogledaj me ponovno s onom ljubavlju kako ti znaš. Volim te beskrajno - poručila je Dalma, piše Index.

Vaša reakcija na temu