Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Od splitskih osamdesetih do Dugmeta i Divljih jagoda, nastavlja se proljetni program u Baraci
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Od splitskih osamdesetih do Dugmeta i Divljih jagoda, nastavlja se proljetni program u Baraci

'Važno nam je pružiti vjernim gostima ono što žele'

Nakon velike proslave rođendana Facebook grupe 'Osamdesete u Splitu' i sinoćnjeg predstavljanja novih albuma Grim Burnsa i Peacefool Snytea, BBQ&Brew Bar Baraka nastavlja s proljetnim programom.

'Definitivno se osjeti dolazak ljeta u zraku, već su tu i turisti, dosta ih je bilo protekle dvije noći, tako da smo sigurni kako nas sve čeka odlična sezona', poručuju iz Barake gdje su, kažu, još pod dojmom izvrsnog programa kojim je grupa Osamdesete u Splitu proslavila deseti rođendan. 

Osnivač grupe i kolumnist Ivo Anić pohvalio je rođendansku atmosferu i zahvalio se gostima među kojima su bili brojni poznati Splićani.

'Bilo je baš odlično. Feđa Klarić nam je pokazivao neke od svojih legendarnih fotografija iz osamdesetih, od brkatog Sanadera do mlade Severine. Giuliano se prisjetio glazbenih početaka, Mladen Vušković filmova koje smo voljeli, Suzana Piacun je sve skupa odlično vodila, a Trapula Band je stvarno bio šećer na kraju pa sam, sve skupa, jako zadovoljan. Pozdravio bih ovim putem opravdano odsutne suosnivače grupe Branku Ricov i Dragana Mitrovića, Ivana Gudelja, Gibonnija, Bana i Hrepu, uz obećanje da ponavljamo tulum za jedanaesti rođendan', poručio je. 

Večeras u Baraci nastupa Zdravka Damjanović s akustičnim obradama evergreen hitova, koja je, kaže, oduševljena ambijentom Barake.

'Splitu baš nedostaje ovakvih prostora i zahvalna sam što ipak ima ljudi kojima profit nije jedina zvijezda vodilja, već imaju hrabrosti pozornicu prepustiti domaćim glazbenicima što izvode drugačiju, da ne kažem kvalitetniju, glazbu. U Splitu ima interesa za takav program i to se potvrđuje svaki put kada nastupam ili dođem na večeru u Barake', navodi. 

Petak je posvećen Ex YuRocku, a subota najvećim hitovima Bijelog dugmeta i Divljih jagoda u izvedbi Raptora.

'Naš se program konstantno mijenja, ali važno nam je i pružiti vjernim gostima ono što žele pa smo ovaj tjedan dobrim dijelom posvetili pop rocku s kraja prošlog stoljeća i, sudeći po rezervacijama te odazivu protekle dvije večeri, nismo pogriješili', poručuju iz popularnog splitskog bara.

Sve informacije o programu BBQ&BrewBara Baraka možete pronaći na njihovim društvenim mrežama, a rezervaciju možete obaviti i jednostavnim klikom na ovu poveznicu.

Vaša reakcija na temu