Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odgođena 'Menopauza' u Splitu i na Braču

Odgođena 'Menopauza' u Splitu i na Braču

Uskoro će se objaviti novi datum

Zbog izvanrednih okolnosti organizatori su primorani odgoditi izvedbe mjuzikla 'Menopauza' zakazane za ovaj vikend u Splitu i na Braču. 

- U najskorije vrijeme ćemo objaviti novi datum za ova dva najavljena gostovanja, tako da svi oni koji žele pogledati predstavu neće ostati bez te prilike - poručuju organizatori. 

Ulaznice će vrijediti za prvo sljedeće gostovanje, a svi oni koji ipak žele vratiti ulaznice novac će dobiti na prodajnim mjestima Adria ticketa i Croatia ticketa te na blagajni ŠC Gripe. 

- Svima se zahvaljujemo na razumijevanju i pozivamo vas da pratite naše objave za nova gostovanja u vaši gradovima, jer 'Menopauza' se ne može izbjeći, ali vas itekako može nasmijati! - zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu