Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održan krnjevalski koncert Mandolinskog orkestra, slijede Repassage jazz session i Dadante performansi!

Održan krnjevalski koncert Mandolinskog orkestra, slijede Repassage jazz session i Dadante performansi!

U Centru plesa na Gripama organizirane su cirkuske i plesne radionice za djecu

Kako se približava pokladni vikend, tako su se zahuktale i radionice i tematske večeri u Krnjevalskom gradu i Centru plesa. U srijedu navečer u prostorijama Cukuna na Mihovilovoj širini 1a/3. kat (kod Voćnog trga) održan je koncert Mandolinskog orkestra 'Sanctus Domnio'.

Izvodili su svoje izvorne skladbe, ali i obrade suvremenih i klasičnih skladatelja.

Inače sudionici brojnih međunarodnih festivala i natjecanja, ovaj puta su bili šareno maškarani, a dirigent je osim odličnim ravnanjem orkestra sve iznenadio i istovremenim plesnim performansima!

U izuzetno intimnoj atmosferi stopio se maškarani ugođaj Krnjevalskog grada i kroz red smijeha i red svirke. 

U četvrtak navečer u prostorijama Cukuna od 20 sati počinje Repassage jazz session, a za sve maškarane organizator je pripremio i gratis piće i grickalice.

U petak od 20 sati slijede zanimljivi blokovi poezije i performansi ('Konlikt', 'Moja mama voli moju ženu - moja žena voli moju mamu' i 'I'm Natasha from Kiev') udruge DADAnti.

Cirkuske i plesne radionice za djecu u Centru plesa na Gripama

U Centru plesa na Gripama od ponedjeljka do petka (od 17 do 18 sati) organizirane su cirkuske i plesne radionice za djecu. Instruktor cirkuskih vještina Marco Figueroa i odgojiteljica Lea Crnarić predstavljaju brojne cirkuske atrakcije te ih približavaju djeci kroz ples, zabavu i trening.

Detaljan program objavljen je na internet stranicama www.krnjeval.com.

Vaša reakcija na temu