Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održana svečana akademija u foyeru splitskog HNK povodom 100. rođendana KUD-a Jedinstvo

Održana svečana akademija u foyeru splitskog HNK povodom 100. rođendana KUD-a Jedinstvo

Uz bivše i sadašnje članove Jedinstva svečanost su uveličali brojni uzvanici

Uoči slavljeničkog koncerta 'Jedinstvenih 100' koji će se sutra održati u Spaladium Areni danas je povodom 100 godina KUD-a Jedinstvo u foyeru HNK Split održana svečana akademija. Tom prigodom su nakon čestitarskih govora dodijeljene brojne zahvalnice i priznanja zaslužnim pojedincima i organizacijama, svima koji su doprinijeli i obilježili rad i djelovanje ovog najstarijeg i najtrofejnijeg splitskog kulturno umjetničkog društva.

Uz bivše i sadašnje članove Jedinstva svečanost su uveličali brojni uzvanici, a u ime Grada Splita nazočili su gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova zamjenica Jelena Hrgović Tomaš.

- Svi ste vi jedinstveni oko ljubavi prema baštini, prema zajedništvu, ljubavi prema svome gradu i pripadnosti ovome kraju i jedino što vas mogu moliti je da ostanete takvi kao što ste bili zadnjih sto godina-poručio je gradonačelnik Krstulović Opara u svom pozdravnom govoru i tom prigodom uputio čestitke Jedinstvu i u ime predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Svoju čestitku upotpunio je i prigodnim poklonom, plaketom s likom zaštitnika našega grada sv. Dujma koju je uručio predsjedniku KUD-a Eminu Sarajliću.

Vaša reakcija na temu