ODUŠEVIO SPALADIUM ARENU Tko je dječak koji je pjevao Oliverovu 'Cesaricu'?

ODUŠEVIO SPALADIUM ARENU Tko je dječak koji je pjevao Oliverovu 'Cesaricu'?

Šestogodišnjak živi u Beogradu, pobjednik je showa 'Pinkove zvezdice'

Tko je dječak koji je otpjevao 'Cesaricu' na sinoćnjem Severininom koncertu i oduševio punu dvoranu? Mnogi su se pitali tko je šestogodišnji Ljuba Stanković?

Hrvatska javnost ga je upoznala kao zvijezdu Severinine pjesme i spota 'Tutorial', dok je u Srbiji itekako poznat jer je pobijedio na natjecanju 'Pinkove zvezdice'. U istom showu je godinu ranije bio podrška sestri Marini Stanković koja se natjecala.

- Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, čestitam joj i otpjevam neku pjesmu. Ali sam jedva čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove zvezdice - rekao je tada.

Dječak živi u Beogradu sa svojom obitelji, a u glazbu je zaljubljen, vidimo, od malih nogu...


Ljuba Stanković je sa Severinom u Spaladium Areni otpjevao 'Tutorial', a potom je pjevačica otišla s pozornice i dječaka ostavila pred prepunom Spaladium Arenom. On je potom publiku oduševio otpjevavši Cesaricu. Severina je nakon koncerta otkrila kako je došlo do te izvedbe:

- Izabrali smo 'Cesaricu' koja zaslužuje biti u ovoj dvorani, pjesmu Olivera Dragojevića kojeg nikada nećemo prežaliti. Mali Ljuba nije znao tu pjesmu, uz to priča ekavicom, a pjesma je na ikavici. Međutim, vježbao je tri dana i nevjerojatno dobro izveo tako tešku skladbu. Ljuba je čudo od djeteta.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54350, "");
Pregledaj komentare