Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODUŠEVIO SPALADIUM ARENU Tko je dječak koji je pjevao Oliverovu 'Cesaricu'?

ODUŠEVIO SPALADIUM ARENU Tko je dječak koji je pjevao Oliverovu 'Cesaricu'?

Šestogodišnjak živi u Beogradu, pobjednik je showa 'Pinkove zvezdice'

Tko je dječak koji je otpjevao 'Cesaricu' na sinoćnjem Severininom koncertu i oduševio punu dvoranu? Mnogi su se pitali tko je šestogodišnji Ljuba Stanković?

Hrvatska javnost ga je upoznala kao zvijezdu Severinine pjesme i spota 'Tutorial', dok je u Srbiji itekako poznat jer je pobijedio na natjecanju 'Pinkove zvezdice'. U istom showu je godinu ranije bio podrška sestri Marini Stanković koja se natjecala.

- Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, čestitam joj i otpjevam neku pjesmu. Ali sam jedva čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove zvezdice - rekao je tada.

Dječak živi u Beogradu sa svojom obitelji, a u glazbu je zaljubljen, vidimo, od malih nogu...


Ljuba Stanković je sa Severinom u Spaladium Areni otpjevao 'Tutorial', a potom je pjevačica otišla s pozornice i dječaka ostavila pred prepunom Spaladium Arenom. On je potom publiku oduševio otpjevavši Cesaricu. Severina je nakon koncerta otkrila kako je došlo do te izvedbe:

- Izabrali smo 'Cesaricu' koja zaslužuje biti u ovoj dvorani, pjesmu Olivera Dragojevića kojeg nikada nećemo prežaliti. Mali Ljuba nije znao tu pjesmu, uz to priča ekavicom, a pjesma je na ikavici. Međutim, vježbao je tri dana i nevjerojatno dobro izveo tako tešku skladbu. Ljuba je čudo od djeteta.

Vaša reakcija na temu