Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oduvijek maštate o provodu s dinosaurima: Ovaj vikend u Dalmalandu čeka vas najspektakularniji Dino party!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Oduvijek maštate o provodu s dinosaurima: Ovaj vikend u Dalmalandu čeka vas najspektakularniji Dino party!

Omiljena oaza svih ljubitelja uzbuđenja i adrenalina

Najveći zabavni park u Hrvatskoj spreman je za novu, najluđu i najbolju zabavu s dinosaurima. Već ove subote i nedjelje u omiljenoj oazi svih ljubitelja uzbuđenja i adrenalina, u Dalmalandu u Biogradu na Moru, održava se  popularni Dino party!

Šetnja s dinosaurima, foto safari, tombola i još mnogo drugih iznenađenja samo su dio bogatog programa koji će u Dalmalandu trajati od 11. do 12. svibnja.

Putovanje kroz povijest

Samo u Dalmandu možete se teleportirati u drevno doba kada su svijetom vladali dinosauri. Sve što trebate jest doći u Dino World gdje vas čeka druženje sa strašnim T-rexom, velociraptorom i još brojnim prapovijesnim biljožderima. Doživite povijest iz prve ruke i provedite nezaboravan dan u Dalmalandu.

Foto Safari

Kako bi vam ovo nezaboravno druženje s dinosaurima zauvijek ostalo u nezaboravnoj uspomeni, u Dalmalandu su organizirali i poseban kutak za fotografiranje. Nema sumnje da će vaši mališani biti glavni 'partijaneri' među prijateljima kad im pošalju selfije s dinosaurima. A vjerujemo da isto vrijedi i za mame i tate,  kad se s fotkama pohvale na društvenim mrežama.

Dino animatori

Sve vrijeme vašeg boravka u Dalmalandu na raspolaganju su vam animatori odjeveni u kostime dinosaura. Oni su vaši osobni vodiči, bilo da vam treba neki zanimljiv podatak, samo društvo za šetnju…, a naravno, rado će se s vama i fotografirati za uspomenu.

Dino Quiz

Naš savjet je da nikako ne propustite kviz na temu dinosaura. Zabava je to za sve fanove ovih prapovijesnih čudovišta, neovisno o godinama, a pitanja su prilagođena svakoj dobnoj skupini. I ono najbolje, kviz se održava na specijalno uređenoj pozornici.

Tombola

Osim po sjajnom provodu, Dalmaland je nadaleko poznat i po njegovoj tomboli koja se održava u večernjim satima. Sudjelovati mogu svi posjetitelji, a oni koji budu imali najviše sreće, osvojit će doista nevjerojatne nagrade i slatke poklone. Vjerujemo da od ovoga nema bolje pozivnice da vikend pred nama provedete u društvu s dinosaurima.

Vidimo se u Dalmalandu, na najboljoj Dino zabavi!  Rezervirajte svoje ulaznice već danas i to na  https://www.dalmaland.com/ulaznice

PROGRAM:

14.00 sati - otvorenje parka

15.00 sati - šetnja dinosaura i photo safari

16.00 sati - pjena party

17.00 sati - pop quiz dinosauri

18.00 sati - šetanja dinosaura i photo safari

19.00 sati - karaoke

19.30 sati - tombola

Vaša reakcija na temu