Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram ODVAŽNO Lana nakon celulita objavila fotku prištavog lica

ODVAŽNO Lana nakon celulita objavila fotku prištavog lica

Kakav dokaz što nam radi hrana, poručila je

Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotku na kojoj pokazuje celulit jer se, po vlastitim riječima, udebljala, Lana Jurčević sada je pokazala lice s prištevima koje je zaradila prilikom putovanja u SAD, odnosi Index


Pjevačica je fotkala lice puno bubuljica te ekipi na Instagramu objasnila što se dogodilo i kako se nosila sa situacijom.


'Kopam po mobitelu i nađem ovu sliku. Kakav dokaz što nam radi hrana i dokaz kad nam organizam doživi neku promjenu, kako sve izbija na površinu. Ovo je bilo 24 h nakon što sam sletjela u Los Angeles, kad sam išla snimati pjesmu prije nešto više od godinu dana. Put, avion, hrana u avionu, hrana u Americi. I baaaaam!

Druga strana je bila gora. Znate što je bilo najsmješnije od svega? Što sam se ja osjećala posebno. Nisam ni puder htjela stavljati, ni skrivati to. Iz nekog čudnog razloga, bila sam si fora. Dal je to moguće? Ponosno sam okolo hodala', napisala je između ostalog Lana.

Vaša reakcija na temu