Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OLIFE BEACH CLUB Milna na otoku Braču dobila novi 'hotspot'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OLIFE BEACH CLUB Milna na otoku Braču dobila novi 'hotspot'

Ako tražite savršen spoj opuštanja, zabave, smijeha i morskih avantura, ne tražite dalje!

Milna, pitoreskno malo mjesto smješteno na otoku Braču, poznato po svojoj nevjerojatnoj prirodnoj ljepoti i šarmu, postalo je domaćin jedinstvenog beach kluba. Olife Beach Club, novo odredište za zabavu i opuštanje, smješteno tik uz more te okruženo netaknutom prirodom i predivnom plažom, obećava posjetiteljima sasvim novo iskustvo odmora.

Dizajniran da se stopi s okolinom, ovaj prostrani prostor sastoji se od tri dijela. Osim kabana i ležaljki uz more, u središnjem dijelu ima drvene šatore koji stvaraju skladan spoj prirode s morskim pejzažem. Udobne i elegantne kabane, bazen, teniski teren i ostali sportski sadržaj sastavni su dio objekta, savršenog za nezaboravne ljetne dane s prijateljima ili u paru. Ovaj nevjerojatan spoj šarma i opuštenosti pruža idealan prostor za uživanje u laganom ljetnom povjetarcu, suncu, osvježavajućim koktelima, mediteranskim zalogajima i ritmu - raj za sva osjetila.

Jedna od najatraktivnijih karakteristika ovog mjesta je njegov glazbeni ljetni program. Svakog vikenda, renomirani domaći i strani DJ-evi nastupat će na tematskim zabavama poput Cuba Vibes, Croatia Charter End Game, Olife Deep House Fiera, Sunday Soul Rehab i brojnih drugih.

Osim što je Milna poznata kao raj za nautičare, lako je dostupna katamaranskim i drugim brodskim linijama, a za one koji dolaze automobilom osiguran je parking.

Zaplovite u nove ljetne uspomene na otoku Braču. Otvorenje Olife Beach Cluba pruža novo iskustvo koje će zadovoljiti sva osjetila i donijeti nevjerojatnu energiju. Ako tražite savršen spoj opuštanja, zabave, smijeha i morskih avantura, ne tražite dalje!

Za sve novosti o događajima pratite Facebook i Instagram profile, a za informacije i rezervacije obratite se na +385 99 286 1981 ili infomilna.olife@gmail.com.

Vaša reakcija na temu