Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Omiljena knjižara Hoću knjigu otvara svoja vrata
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Omiljena knjižara Hoću knjigu otvara svoja vrata

Dragi knjigoljupci, pridružite nam se na otvorenju trgovine Hoću knjigu u prizemlju City Centera one, 28. lipnja!

Nova i savršena oaza za sve knjigoljupce, prepuna najnovijih hitova, domaće i strane knjige, brojnih igračaka za djecu, memorabilije i ostalih knjiških dodataka otvara svoj vrata u prizemlju City Centera one ovog petka.

Prvih sto kupaca na poklon će dobiti knjigu i vrećicu Barcaffe kave, a za svaku kupovinu iznad 60€ tu je i limited edition rođendanska Knjiški moljac vrećica i velika Barcaffe kava. Pokloni se dijele do isteka zaliha.

U subotu, 29. lipnja, od 17 do 20 sati održat će se Torbiranje, već tradicionalna školska dječja aktivnost u Hoću knjigu knjižari. Dok će roditelji moći slušati panele na temu Kako odabrati savršenu školsku torbu i Kako učiti – je li vaše dijete auditivni ili vizualni tip i kako to prepoznati, djeca će uživati na brojnim POSCA radionicama. Sami će oslikati svoju novu torbu za tjelesni, koju će dobiti na poklon, oslikati i osmisliti dizajn omota budućih udžbenika, a na radionici pisanja školskih odluka predat će svoje sastavke i crteže, od kojih će najbolji biti nagrađen.

Kao šećer na kraju, Hoću knjigu najboljeg školarca vodi u Gardaland. Svi koji su kupili nešto od školskog asortimana mogu se prijaviti na nagradnu igru i osvojiti dnevni obiteljski izlet u Gardaland za petero. Više informacija možete saznati na Pravila nagradne igre Hoću knjigu.

Vidimo se u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu