Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OMILJENO BRDO: Splićani proslavili Dan Marjana

OMILJENO BRDO: Splićani proslavili Dan Marjana

Od edukacija do zabave

U bogatom programu proslave Dana Marjana uživalo se od jutarnjih sati. Najviše se guštalo na platou kraj Zoološkog vrta gdje je do podne na rasporedu bio sadržaj za djecu, a potom za roditelje koncerti pod nazivom 'Blues u parku'.

Harpoon Blues band, Afterfire, 058 band, Charlie & Bell blues experience, DJ ALDO i gosti Otprilike ovako ispratit će završetak Sudamje, prolongiran zbog nevremena prošlu nedjelju.


Pomama je bila za srdelama i ćevapima, za koje je trebalo izdvojiti tri odnosno tri i pol eura, organizatori vjerojatno nisu očekivali toliki interes. Ćevapi su brzo planuli, ali se nastavilo zato sa srdelama.

Pivo je također stajalo tri eura, gazirani sok upola manje, a kava primjerice 1,50 eura. 

Prvu proslavu kao ravnatelj Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan ispratio je Marko Pejnović.

- Prezadovoljni smo, jedina bojazan je bila hoće li nas kiša poremetiti, ali srećom još je vedro - kazao nam je Pejnović.

Grmljavina u pozadini prijeti proslavi, ali ne daju se Splićani.

Vaša reakcija na temu