Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Omiš je 'Mali grad velikog sjaja' - objavljen je nagradni natječaj za sve Omišane
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Omiš je 'Mali grad velikog sjaja' - objavljen je nagradni natječaj za sve Omišane

Ovih blagdana najljepše okićeni poslovni i privatni prostori grada Omiša dobit će novčanu nagradu - TZG Omiš poziva sve sugrađane da zablistaju zajedno!

S ciljem da jedan od najljepših dalmatinskih gradića s reljefom koji oduzima dah zablista punim sjajem, Grad Omiš i Turistička zajednica grada Omiša pokrenuli su prvo izdanje nagradne igre naziva 'Mali grad velikog sjaja'. Želja im je dodijeliti priznanje vlasnicima poslovnih i privatnih prostora na području grada za najkreativnije i najmaštovitije dekorirane izloge, poslovne prostore, balkone i okućnice povodom nadolazećih blagdana.

- Želja nam je nagraditi sve one koji doprinose božićnoj atmosferi našeg grada. Ovo je prilika da pokažemo svima kako Omiš izgleda u punom sjaju! Kada je riječ o ljubavi prema svom gradu, gotovo da od omiške nema veće, stoga ne sumnjamo da će i ovoga došašća Omiš pokazati svoje veliko i toplo srce. Naše će povjerenstvo sastavljeno od predstavnika TZG-a Omiš i vanjskih suradnika obići sve prijavljene subjekte, a vjerujemo da ćemo imati težak zadatak pri odabiru pobjednika! I ovim putem pozivamo sve Omišane da se pridruže našem nagradnom natječaju, kako bismo ovih blagdana zablistali zajedno! - kazala je Petra Bartulović, direktorica TZG-a Omiš.


'Mali grad velikog sjaja' je nagradni natječaj koji se dodjeljuje u dvije kategorije - najljepše uređenim prostorima i izlozima poslovnih prostora te najljepše ukrašenim okućnicama ili balkonima privatnih prostora, a podrazumijeva novčane nagrade od 1000, 700 i 500 kuna za tri prvoplasirana prijavljena subjekta. Za ukupan dojam vrednovat će se autentičnost, atraktivnost, kreativnost, veličinu ukrašenog prostora, tradicionalne motive i vidljivost. 


Svi građani i poslovni subjekti na području Grada Omiša koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti sve do 18. prosinca 2022. godine putem maila info@visitomis.hr, a više informacija o samom natječaju pronađite na web stranici Visit Omiš .

#visitomis #maligradvelikogsjaja #zablistajmozajedno

Vaša reakcija na temu