Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oni kuvaju bakalar
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Oni kuvaju bakalar

Pripremat će večeru u četiri slijeda

Srijeda, 14.12., Igor i Tisja Kljaković Braić gostuju u restoranu Corto Maltese, tad 'Brudet ili bjanko, pitanje je sad!'

- U još jednoj posebnoj večeri u našoj ulici, Oni stižu i donose dio svoje kućne atmosfere, kuhanja najdražeg nam adventskog jela - bakalara! Tako će nam za prvi slijed, uz pomoć naše kuhinje, spremiti roladu od dimljene tune s bakalarom. Nakon toga slijede fritule za prste polizat, a za treću sreću spremaju nam brudeta teću! Naravno, da bi sve bilo glatko, pripremaju i iznenađenje slatko. A šta je s bakalarom na bjanko? To se još nisu dogovorili… - poručili su iz restorana Corto Maltese.

Cijena večere u četiri slijeda je 220 kn po osobi, a rezervacije se vrše na telefon 021587201 ili Facebook stranici.

- Vidimo se… Mi, Vi i Oni!

Vaša reakcija na temu