Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com Online predbilježbe za predstavu 'Sutra (ni)je novi dan'

Online predbilježbe za predstavu 'Sutra (ni)je novi dan'

Predstava je na programu sutra u Gradskom kinu u Imotskom

S obzirom na preporuke Stožera civilne zaštite i HZJZ, Pučko otvoreno učilište Imotski organizira online predbilježbe za gledatelje predstave 'Sutra (ni)je novi dan', Teatra Exit, koja će se održati sutra u 21 sat u Gradskom kinu. 

Osobe koje žele pogledati predstavu, moraju ostaviti svoje podatke putem online obrasca na poveznici https://forms.gle/t484Uv8RNWyfxKYg7 

- Napominjemo da je ulaz na predstavu i dalje besplatan, a POU Imotski prikupljene podatke neće koristiti u druge svrhe. Obavezno je nošenje maske i dezinficiranje ruku. Broj mjesta je ograničen na 85, a na ulazu je potrebno pokazati identifikacijski dokument - poručuju iz Pučkog učilišta Imotski.

Vaša reakcija na temu