Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OP, OP, OPAAA! Otkriveno tko će nastupati na splitskoj Rivi na dočeku 2025.

OP, OP, OPAAA! Otkriveno tko će nastupati na splitskoj Rivi na dočeku 2025.

'Ideja koja je već neko vrijeme tinjala u mislima i željama brojnih danas je napokon dobila i službenu potvrdu'

Op, op, opaaa! Tim su riječima iz gradske tvrtke Žnjan najavili jednog od izvođača na dočeku 2025. Otkrili su, naime, kako stiže Dubioza kolektiv, uz poruku kako će to biti spektakl kakav Split nije vidio. 

'Ideja koja je već neko vrijeme tinjala u mislima i željama brojnih danas je napokon dobila i službenu potvrdu: U 2025. Splićane će uvesti ekipa koja žari i pali ne samo cijelom regijom, nego i svemirom!

U međuvremenu od ideje za lansiranje BOSA-e do danas, kada bi ih i čak Elon Musk mogao ozbiljno uzeti u razmatranje za kreativnost i interpretaciju svakodnevnice, ekipa iz Dubioze zaustavit će se i na našoj Rivi, koja će zasigurno biti pretijesna za sve ljubitelje stihova u kojima već 20 godina uživa cijela regija.

Bez obzira jeste li među onima koji žive na Balkanu ili ne, morate se složiti - Dubioza Kolektiv svojim pjesmama predstavlja ogledalo društva u kojem se mnogi vide i prepoznaju. Na Silvestrovo ih u Splitu očekujemo u punom sastavu i najboljem raspoloženju', stoji u službenom priopćenju. 

Jedna od zasigurno najvećih pop rock grupa u regiji u svim svojim stihovima vješto predočava mentalitet ljudi uz mnoštvo snažnih poruka. Zato se, nadalje je istaknuto, već sada u svibnju nestrpljivo očekuje zima kada će se s njima uglas zapjevati:

'Znam, da ne može, al´ može li da može,

bilo bi dobro, ako ikako bi moglo,

ma, znam, ne može, al' može li da može,

al' sve se može kad se male ruke slože....'

Vaša reakcija na temu