Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oporavak nakon Ultre u restoranu Level uz krepke dnevne i večernje menije Pere Savanovića, uz posebne goste od četvrtka do subote
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Oporavak nakon Ultre u restoranu Level uz krepke dnevne i večernje menije Pere Savanovića, uz posebne goste od četvrtka do subote

Osvojite platu šefa kuhinje i pića dobrodošlice. Oriental Dinner show u četvrtak uz Balkan after, Kafanska večer u petak te subotnji Cabaret x Dinner show uz slobodan ulaz na sve večeri

U tjednu nakon Ultre, restoran Level priprema odlične hangover doručke, povoljne dnevne menije i vrhunsku zabavu za tri večeri: Oriental Cabaret x Dinner show s Helenom Gudelj i Balkan after (četvrtak, 18. srpnja), Kafanska večer uz Dejana Crnogorčevića i Zoricu Djedović (petak, 19. srpnja) i Cabaret Divas  x Dinner Show (subota, 20. srpnja).

Večeri su po glazbenom izričaju potpuno različite te zasigurno svatko može pronaći svog favorita za zabavu. Termini su raniji večernji (21-1h) kako bi i domaćima i turistima otkrili najbolji warm-up u gradu za daljnje noćne izlaske. 

Za gastronomski užitak svakog obroka brine se chef Pero Savanović, a sva ponuda je a la carte. Osim večere, Level priprema i 'hangover' doručke, jedinstvene u Hrvatskoj, od kojih ne propustite probati jaja Benedict, a svratiti se može i na dnevne menije uz cijene prilagođene svakodnevnim potrebama gostiju kao popularne marende, poslovne ručkove, te organizirati  rođendane, djevojačke i sve ostale razloge za dobre proslave. 

Ulaz na sve večeri je besplatan. Od sada je moguća rezervacija stola bez uplate depozita: visoki barski stolovi se rezerviraju uz boce, a niski uz večeru po izboru. Večera počinje u 20h, show programi u 21h, a rezervacije su otvorene do 22 nakon čega je moguć i 'walk in' ako bude nepreuzetih rezervacija. 

Rezervacije su moguće pozivom ili slanjem WhatsApp poruke na broj: 0993414469, te preko web stranice restorana.  

PROGRAM PO DANIMA

Četvrtak, 18. 7. 2024.: Oriental Cabaret x Dinner Show s Helenom Gudelj

Nakon putovanja po svjetskim cabaret centrima, Oriental Cabaret nas vodi na Daleki i Bliski istok gdje nas uz večeru očekuju atraktivni arapski i indijski plesovi, perkusionist na kongama, Polina Mytko - trbušna plesačica s brojnim zlatnim medaljama sa svjetskih natjecanja i aktualna Ultra Angels plesačica, te ostali gostujući izvođači. 

Kako je orijentalna tema večeri, tako i dinner show završava Balkan afterom uz trubački dio izvođača s naslovima pjesama Đurđevdan, Šampanjac i Ponoć je.

Prvi put u programu orijentalnog Cabareta ugošćavamo i Helenu Gudelj, ovogodišnju pobjednicu Splitskog festivala u kategoriji mladih izvođača. Ona priprema nekoliko pjesama koje će na najbolji način dodati začin ovom spoju gastronomskih užitaka i zabave pod nazivom Oriental Cabaret x Dinner show. 

Petak, 19. 7. 2024.: Kafanska večer uz Dejana Crnogorčevića i Zoricu Djedović

Kafanska večer od kada se prvi puta održala u Levelu postala je hit u Splitu. Održava se svakoga petka do kraja ljeta. Svaka Kafanska večer je rasprodana pa su rezervacije obavezne za večere od 21h. Nakon 23h moguć je i 'walk in' ako bude slobodnih mjesta. 

Gostujući bendovi se izmjenjuju a ovoga petka program u Levelu spojio je solo izvođače Dejana Crnogorčevića i Zoricu Djedović.

Uz kockaste stolnjake, prilagođeni meni te hitove Tome Zdravkovića, Hanke Paldum i ostalih velikana kafanske glazbe i sevdaha, atmosfera je točno onakva filmska kakvu i zamišljamo kada netko spomene kafanske večeri.

Subota, 20. 7. 2024.: Cabaret Divas x Dinner Show

Cabaret x Dinner show je jedinstveni događaj u Dalmaciji koji spaja tri umjetnosti u jedan užitak: ples, pjevanje i gastronomiju. 

Za plesni dio bit će zadužena skupina Cabaret Divas koja će vas odvesti u četiri grada cabareta: Pariz, Chicago, New York i naš Split, dok će za glazbenu pratnju biti zaduženi Dj Daddy Cool i Ante.Sax na saxofonu uz još nekoliko iznenađenja koja će se otkriti na showu. 

Level časti čitatelje Dalmatinskog portala

Odaberite večer po svojem glazbenom i gastronomskom ukusu i osvojite platu šefa kuhinje i četiri pića dobrodošlice. Ispod ovog članka na Facebook stranici Dalmatinskog portala potrebno je označiti još tri osobe koje želite povesti sa sobom i navesti večer koju želite rezervirati. Za svaku večer izvlačimo posebno dobitnike koji će biti objavljeni večer ranije u ponoć ispod ovog članka. Svi ostali, naravno, mogu rezervirati svoja mjesta na 0993414469.

Vaša reakcija na temu