Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTIČKI CENTAR GVOZDANOVIĆ 'Ne trebate čekati Black Friday!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OPTIČKI CENTAR GVOZDANOVIĆ 'Ne trebate čekati Black Friday!'

U tijeku je akcija koja traje do kraja mjeseca

Kada je Optički centar Gvozdanović u pitanju, za popuste ne treba čekati Black Friday! Oni su pripremili akciju 'Black Month' koja traje cijeli studeni. 

- Tijekom Black Month akcije naše vjerne kupce očekuje do 70 posto popusta na sunčane naočale i 50 posto na dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća - poručili su iz Optičkog centra Gvozdanović, dodavši da se popust ne odnosi na brendove Celine, Dita, Dior, Fendi, Ioewe, Gigi Studios i TBD.

Uz to, nude i besplatnu kontrolu dioptrije. Povoljan shopping može se obaviti u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 13, a za više informacija treba posjetiti  njihove društvene mreže - Facebook i Instagram stranicu.


Vaša reakcija na temu