Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTIČKI CENTAR GVOZDANOVIĆ 'Pravo je vrijeme za posjet naših poslovnica, pripremili smo tri akcije'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OPTIČKI CENTAR GVOZDANOVIĆ 'Pravo je vrijeme za posjet naših poslovnica, pripremili smo tri akcije'

U tijeku je akcija na dioptrijske naočale 1+1 gratis

Koliko puta vam se dogodilo da zaboravite svoje dioptrijske naočale u trenutku kada su vam bile neophodne ili ste samo htjeli imati dva para kako biste u svakom trenutku iste mogli prilagoditi različitim prigodama, outfitima ili određenim aktivnostima... 

Ako ste se pronašli u gore navedenim situacijama, pravo je vrijeme za posjetiti poslovnice Optičkog centra Gvozdanović u kojima traje akcija na dioptrijske naočale, 1+1 gratis. Uz ovu akciju ostvarujete posebnu pogodnost pri kupnji novih dioptrijskih naočala, a druge kompletne dioptrijske naočale određenog branda dobijete - gratis. 

- Ako ste uvijek bili vjerni sigurnom obliku i bojama, a niste se odvažili probati neke nove modele i otkačene boje upravo ova akcija vam pruža mogućnost da se igrate, ali da i dalje ostanete vjerni svojim starim navikama. Sve kupce dioptrijskih naočala očekuje i besplatna kontrola dioptrije kod našeg stručnog osoblja na adresi Ruđera Boškovića 13 u Splitu - poručili su iz 'Gvozdanovića'.

Optički centar Gvozdanović ovog puta je mislio na sve te je pripremio i dvije dodatne akcije.

- Ako ipak želite jedne naočale za daljinu i blizinu, za vas smo pripremili 1+1 progresiv. Sve ljubitelje sunčanih naočala očekuje 30% popusta (ne odnosi se na brendove DITA, LOEWE i CELINE) - naveli su.




Optički centar Gvozdanović je mjesto gdje tradicija susreće trendove, a pripremili su više od 2000 dioptrijskih i sunčanih modela. Možete ih zapratiti na Facebook i Instagram profilu kako bi prvi saznali novosti i akcije koje spremaju.

'Optički centar Gvozdanović - prijatelj vaših očiju', slogan je i glavna poruka ovog splitskog brenda. 

Vaša reakcija na temu