Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTIKA AURORA Rezervirajte pregled subotom, nudimo individualan pristup svima i darove najbržima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OPTIKA AURORA Rezervirajte pregled subotom, nudimo individualan pristup svima i darove najbržima

Iz splitske optike smještene u Zvonimirovoj 101 su naveli aktualne popuste i pogodnosti

Optika Aurora se specijalizirala za izradu progresivnih naočala (daljina, srednja udaljenost i blizina u jednom), a novost je i da je njihovo zaštitno lice pjevač Dražen Zečić.

Mjere za progresive uzimaju se ImpressionIST uređajem njemačkog proizvođača leća Rodenstock, koji bilježi sve parametre i svako odstupanje oka, te je svaki progresiv potpuno individualan.

Rade i subotom popodne. Potrebno je najaviti svoj vikend dolazak u Zvonimirovu 101, te takvom klijentu nude intimnost u ugodnom ambijentu pri kontroli dioptrije, izboru okvira i razgovoru o potrebama kako bi pronašli najbolje rješenje. Posvećeni su svakom pojedinačnom klijentu razgovorom uz kavu i sok, bez dodatnih ulazaka ostalih kupaca. Osim toga, često rade ugovore s firmama, tako da članovi HAK-a i zaposlenici Pekare  Hrstić imaju pogodnosti. Tu je i kartica vjernosti sa stalnim popustima.


- Trenutačno je aktualan popust od 20 posto na dioptrijske naočale ili na kupnju iznad 700 kn, gdje se dobivaju jedne gratis dioptrijske naočale po vašem izboru iz odabrane kolekcije. Nudimo i 30 posto popusta na sunčane naočale - poručili su iz Optike Aurora.

Pripremili su i darove za čitatelje Dalmatinskog portala: prvih 10 kupaca koji se najave na kontrolu vida na kontakt 021/ 267 - 234 dobivaju bon od 1000 kn na progresivne naočale, te pet kupaca 300 kn na dioptrijske naočale (okvir + stakla).

Vaša reakcija na temu