Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Optika Gvozdanović slavi 4. rođendan, pripremili su popuste!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Optika Gvozdanović slavi 4. rođendan, pripremili su popuste!

Vrijeme je za povoljan shopping

Optika Gvozdanović slavi četvrti rođendan! Povodom te obljetnice, osim standardnog besplatnog pregleda dioptrije, pripremili su posebnu pogodnost...

- Darujemo 30 posto popusta na sunčane i progresivne naočale, te na dioptrijske okvire i stakla - naveli su iz 'Gvozdanovića', dodavši da se akcija ne odnosi na odabranu G kolekciju: Celine, Dior, Dita, Fendi, Gigi Studios, Loewe i Tbd.

Povoljan shopping može se obaviti u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 13 i u Kaštel Lukšiću na Cesti dr. Franje Tuđmana 551, a za više informacija treba posjetiti njihove društvene mreže - Facebook i Instagram stranicu.


Vaša reakcija na temu