Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Organizator Chovan: Trash i jest stil Spli'skog krnjevala, ludostima je mjesto na maškarama!

Organizator Chovan: Trash i jest stil Spli'skog krnjevala, ludostima je mjesto na maškarama!

Prije dvije godine smo probudili karneval iz mrtvih, nitko izvan Splita nije ni čuo za njega

Ivan Pernar i Ava Karabatić bili su zvijezde otvaranja Spli'skog krnjevala.

- Vidim da je izvještaj s Pjace i Rive na svim vijestima, čak i u susjednim zemljama, što znači da smo postigli ono najvažnije - da se Spli'skog krnjevala i naše ludosti čuje i izvan Splita – rekao nam je u nedjelju navečer Miljen Chovan, organizator Krnjevala.

- Mjesecima smo pripremali ovaj događaj, Ava i Ivan su ranije najavili vjenčanje, zaintrigirali medije, da bi sve kulminiralo danas u centru Splita - objasnio je Chovan.

Pitali smo ga za komentar negativnih kritika, neki su ovo opisali nepriličnim trash izdanjem.

- Ozbiljno? Do mene nisu stigle nikakve negativne kritike, samo pohvale i dobro raspoloženje. A trash i jest stil ovog Krnjevala. Prije dvije godine smo probudili Spli'ski krnjeval iz mrtvih, jer nitko izvan Splita nikad nije ni čuo za njega. Ludostima i jest mjesto na maškarama, a ovo je tek početak slavlja! - odgovorio nam je zadovoljni Chovan.

Vaša reakcija na temu