OSCAR REVIJA U CINESTARU Uskoro počinje najglamuroznija filmska revija

OSCAR REVIJA U CINESTARU Uskoro počinje najglamuroznija filmska revija

Bit će to nešto sasvim novo i drugačije što će na poseban način obilježiti još jednu Oscar reviju i učiniti ju drugačijom od svih prijašnjih

Najutjecajnija i najpoznatija dodjela filmskih nagrada na svijetu, Oscar, sinonim je za prestiž u filmskoj industriji, a održava se svake godine još od 1929. Dodjeljuje ju američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti, kako bi nagradila izvrsnosti profesionalaca u filmskoj industriji. Otkriveno je tko je sve nominiran za 92. dodjelu Oscara, a sama ceremonija u koju su uprte sve oči svijeta bit će u nedjelju, 9. veljače! U kategoriji za najbolji film, nominirana su sjajna djela vrijedna pažnje, a apsolutno je dominirao 'Joker' s čak 11 nominacija te '1917' s 10 nominacija i 'Bilo jednom u Hollywoodu', 6 nominacija dobio je novi film na programu 'Jojo Rabbit', kao i 'Male žene' i 'Parasite', a  'Izazivač: Le Mans '66' s 4 nominacije te 'One su bombe' s 3 nominacije… Posebno izdvajamo i film po istinitoj priči 'Slučaj Richarda Jewella', koji će pretpremijerno zaigrati baš na Oscar reviji, a riječ je o režiji Clinta Eastwooda i jakoj glumačkoj postavi među kojima je fantastična Cathy Bates i dobila nominaciju.

U kategoriji najbolja glavna glumica, nominirane su prekrasne Cynthia Erivo, Scarlett Johansson, Saoirse Ronan, Charlize Theron i Renee Zellweger, dok su se u kategoriji za glavnu mušku ulogu našli izvrsni Antonio Banderas, Leonardo DiCaprio, Adam Driver, Joaquin Phoenix i Jonathan Pryce.

Kako bi najznačajniji događaj u filmskoj industriji obilježili u kinima diljem regije, CineStar tradicionalno već 16. godinu zaredom održava Oscar reviju, koja iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja sedme umjetnosti. Ovogodišnja Oscar revija u CineStar kinima prikazat će izbor iz liste nominiranih filmova, a održat će se od 30. siječnja do 9. veljače. Filmovi (s najviše nominacija) koje će prikazivati su: 'Joker', '1917', 'Bilo jednom u Hollywoodu', 'Jojo Rabbit', 'Male žene', 'Parazit', 'Izazivač: Le Mans '66', 'One su bombe', 'Slučaj Richarda Jewella' te film 'Nož u leđa'.

Svečane toalete, crveni tepih, elegancija ili provokacija – sve je to Hollywood. Milijuni gledatelja širom svijeta pratit će dodjelu Oscara i prognozirati pobjednike, ali i gubitnike. Haljina, šminka, frizure, nakit - sve će biti bitno!

Dah glamura u Zagreb će donijeti i svečano otvorenje Oscar revije koje će se održati krajem siječnja u kinu Kaptol Boutique Cinema uz crveni tepih i niz zanimljivosti koje zaljubljenike u modu i film neće ostaviti ravnodušnima. CineStar je, naime, u suradnji s hrvatskim dizajnerima odlučio ovogodišnje svečano otvorenje Oscar revije učiniti još spektakularnijim; odabrani hrvatski dizajneri Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno će za  event otvorenja napraviti po jednu haljinu za neki od filmova koji su obilježili stoljeće Oscara. Bit će to nešto sasvim novo i drugačije što će na poseban način obilježiti još jednu Oscar reviju i učiniti ju drugačijom od svih prijašnjih.

Želimo vam da se dobro zabavite u kinu prognozirajući ishode ovogodišnje dodjele, a kinoulaznice za filmove u okviru Oscar revije možete kupiti od 17. siječnja na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57369, "");
Pregledaj komentare