Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ostalo je još mjesta za svečani doček Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ostalo je još mjesta za svečani doček Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.

Program će se odvijati uz pratnju muzike uživo popularnog domaćeg benda Iluzija, kao i nastup DJ-a koji će dodatno začiniti večer

Krajnje je vrijeme da odlučite gdje i kako provesti Doček Nove godine. Za one koji su tu odluku ostavili za posljednji trenutak, za vas smo pripremili jedno zanimljivo rješenje. Svadbena sala Mr. & Mrs. biti će lokacija na kojoj će se na novogodišnju večer održati velika blagdanska zabava.

Program će se odvijati uz pratnju muzike uživo popularnog domaćeg benda Iluzija, kao i nastup DJ-a koji će dodatno začiniti večer. Zabava traje od 2:00 sata prema uputama Stožera civilne zaštite.

Organizatori nude dva paketa za svoje goste od kojih jedan uključuje, a drugi ne uključuje piće.

PAKET 1

Ulaznica

Večera u 4 slijeda

Neograničeno piće (pivo, vino, sokovi)

Pjenušac

Cijena 540,00 kn

PAKET 2

Ulaznica

Večera u 4 slijeda

Pjenušac

Cijena 220,00 kn

JELOVNIK

Predjelo

Pršut, 3 vrste sira, francuska salata, pašteta od tune

Glavno jelo

Pašticada, rižoto; njoke

Desert

Torta

Četvrti slijed

Pršut i sir

Ulazak je moguć isključivo uz predočenje digitalne EU Covid putovnice. Ako istu ne posjedujete, testiranje će biti moguće na ulazu.

Sve dodatne informacije možete doznati ako nazovete jedan od info brojeva 099 43 43 543 ili 099 33 33 456. Iste brojeve koristiti i za rezervaciju svog mjesta na dočeku Nove godine.

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala pronađite nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dvije ulaznice za doček Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.


Vaša reakcija na temu