Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSVOJI VEČERU ZA DVOJE! Štorije o' spize: Požurite jer još samo koji dan možete uživati u vrhunskim delicijama po promotivnim cijenama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OSVOJI VEČERU ZA DVOJE! Štorije o' spize: Požurite jer još samo koji dan možete uživati u vrhunskim delicijama po promotivnim cijenama

Posjetite jedan od 18 vrhunskih restorana koji su se priključili manifestaciji

Prvi Mjesec gastronomije - Štorije o' spize dobro se zahuktao jer malo tko može odoljeti dobrim jelima i festivalskim cijenama po kojima se nude.

Tijekom gastro manifestacije Štorije o' spize chefovi restorana Adriatic Sushi&Oyster Bar, Baza food bar, Biberon sushi, Bepa, Brasserie on 7, Chops Grill-Steak&Seafood, Corto Maltese, Dujkin dvor, Konoba Marjan, Laganini, Mestro Grill Club, Noir, Olive Tree, Pandora Greenbox, Professor Thrill, Štorija, Šug, Trattoria Tinel za svoje goste pripremaju cijelu paletu jela baziranih na domaćim namirnicama. 

Trenutno je najveći đir u Splitu posjetiti jedan od 18 vrhunskih restorana koji su se priključili manifestaciji Štorije o' spize, a sve u želji da vas upoznaju sa svojim najboljim jelima i vinima te obogate novim gastro doživljajima. 

Njihovi chefovi uz jela modernog vremena još se drže i onih dobrih starih riceta i namirnica. U njihovoj kuhinji nezaobilazne se priprema file od škarpine s palentom, file od brancina s kremom od krumpira i češnjaka, masline i limuna, a ima i umaka od sipe s domaćom tjesteninom i paškim sirom. A tek deserti! Razne kreme i kolači. Rožada. Torta od naranče i bajama. Suhe smokve namočene u prošeku i porto vino. I još mnogo toga napravljenog po domaćoj recepturi!

Međutim, za potpun osjećaj ne smije se zaboraviti pridodati i još poneka čašica dobrog vina. Najbolje ona napravljena u vinarskim podrumima dalmatinskog zaleđa i otocima jer slove za vina punog okusa i zavodljivog mirisa.

Gastro manifestacija Štorija o' spize prepuna je događanja, ali kako svemu dobrom dođe kraj tako će i ova manifestacija trajati još samo do kraja mjeseca. Stoga požurite rezervirati svoje mjesto u nekom od navedenih restorana. 

Naime, radi se o zajedničkom projektu Grada Splita i Turističke zajednice grada Splita koji organizacijom ovakvih događanja imaju za cilj produljiti turističku sezonu i nastaviti s opuštenom atmosferom u gradu kako bi svi u njoj mogli uživati od domaćih do stranih, mladih i starih. 

Svaki restoran na popisu priča svoju Štoriju o'spize što ćete kada ih posjetite imati priliku i osjetiti u tri ponuđena slijeda gastro delicija i pokojoj čaši vina. 

Cijelu ponudu restorana pogledajte OVDJE i izaberite menu po svome guštu. A mi vas večeras vodimo u restoran Bepa gdje možete uživati u jednom od rijetkih gastronomskih užitaka. Zaigrajte se na Facebook stranici Dalmatinskog portala i osvojite večeru za dvoje!

Chef Bepe s nestrpljenjem čeka da vas obraduje delicijama restorana. Uslast!

Vaša reakcija na temu