Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojite 30.000 kuna za božićni shopping
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Osvojite 30.000 kuna za božićni shopping

Pripreme za blagdane još su bolje uz veliku nagradnu igru City Centera one

Toliko je razloga zašto se veselimo blagdanima! Trenuci s najmilijima, ukusna hrana, čarobna dekoracija, pokloni... A City Center one ove vam godine daje i jedan razlog više: nevjerojatnih 30.000 kuna za božićni shopping

Od ove fantastične nagrade dijeli vas tek malo sreće i dobar shopping. Kupite sve što vam treba u svome City Centeru one jer još samo do 20. studenog sa svakim jedinstvenim računom u minimalnom iznosu od 200 kuna imate priliku sudjelovati u nagradnoj igri. Sve što trebate jest ispuniti obrazac na web stranici City Centera one, sačuvati račun i pričekati izvlačenje. 

Tko zna, možda blagdanska čarolija ove godine donese sreću upravo vama. 

Vidimo se u City Centeru one! 

*30.000 kuna / 3.981 €
200 kuna /26,54 €
1 € = 7,53450 kuna
Vaša reakcija na temu