Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojite čak 3.000 eura!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Osvojite čak 3.000 eura!

Obavite kupnju, uživajte u ledenom osvježenju i, uz malo sreće, osvojite 3.000 eura za ljetni shopping

Pripremite se – City Center one obznanio je svoju ljetnu prognozu. U najavi je veliko zaslađenje lokalizirano u omiljenom shopping centru, pa tako posjetitelje sve do 11. kolovoza očekuju naleti sladoleda, a kako se bližimo sredini kolovoza, raste i mogućnost osvajanja shoppinga vrijednog 3.000 eura.

Šalu na stranu, posjetitelje City Centera one tijekom ljetnih dana – kao nagradu za dobar shopping – očekuje ledeno osvježenje. Od ponedjeljka do srijede, od 10h do 13h i od 16h do 19h, dođite u slatku zonu City Centera one Split, predočite račun u minimalnom iznosu od 25 € i rashladite se besplatnim Ledo sladoledom.

A nakon toga, ne zaboravite sačuvati račune i prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri na citycenterone.hr. Uz malo sreće, možda baš vi osvojite shopping u vrijednosti 3.000 eura i tako osigurate nezaboravne uspomene.

Prije sudjelovanja, pročitajte Pravila nagradne igre 'Stiže zaslađenje'. Sretno svima!

Vaša reakcija na temu