Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojite jedan od tableta ili brojne druge poklone
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Osvojite jedan od tableta ili brojne druge poklone

Pripremite se za baš sve izazove koje nosi jesen i preuzmite vrijedne nagrade

Godišnji odmori su iza nas, stoga je pravo vrijeme da se pripremite za nove početke. Povratak na posao, u školske klupe ili vrtić uvijek je lakši nakon kvalitetnog shoppinga, zato svratite u City Center one i kupite sve što vam treba za nove izazove. A osim odlične ponude, očekuju vas i brojni pokloni.

Naime, do 3. rujna, dnevno će osam sretnika s računima u iznosu od 300 eura tijekom Happy Houra imati priliku na Mjestu za informacije preuzeti tablet Lenovo Tab M10. A kada je na rasporedu Happy Hour, bit će objavljeno svako jutro do 3. rujna, točno u 9 sati u tekstu na webu te na dvije lokacije u samom City Centeru one.

No, to nije sve! Baš svaka kupnja iznad 20 eura će u periodu od 30. kolovoza do 9. rujna biti nagrađena pa će tako posjetitelji City Centera one uživati u raznolikim poklonima:

za potrošenih 20 eura, na poklon se dobiva Citylada

za potrošenih 40 eura, na poklon se dobiva City platnena torba

za potrošenih 70 eura, na poklon se dobivaju City čarape

za potrošenih 150 eura, na poklon se dobiva voucher za Cineplexx kinoulaznicu i kokice

Kako bi pripreme za nove izazove bile što jednostavnije, vaš City Center one radi ove nedjelje. Dođite, kupite sve što vam treba i ne zaboravite preuzeti svoj poklon. Vidimo se!

Više o uvjetima sudjelovanja provjerite na citycenterone.hr.

Vaša reakcija na temu