Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press OTIUM U SUBOTU OTVARA VRATA Osim koncerata i klupskih večeri, novi Comedy Night ugostit će legendu Željka Pervana
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OTIUM U SUBOTU OTVARA VRATA Osim koncerata i klupskih večeri, novi Comedy Night ugostit će legendu Željka Pervana

Evo kako do ulaznica

Nakon kratke pauze klub Otium opet postaje mjesto dobre zabave i dobrog đira. Svoja vrata otvara u velikom svjetlu ove subote uz Otium Nights i njihove rezidente Ivana Škvorca, Mira, Pusisa i Iris. Uz postojeće programe koji su već okupili velik broj građana na plesnom podiju Otiuma, vrijeme je da se dobro nasmijemo na novom programu u suradnji s Arlekin Comedy, gdje u goste stiže legenda Željko Pervan. Još od nastanka 'Zločeste djece' preko legendarne 'Večernje škole' pa sve do 'Pervanova dnevnika', njegovi projekti, stand up showovi i predstave rasprodaju se gdje god se god ovaj komičar, glumac i scenarist pojavi. 

'Kad su aktualna zbivanja u svijetu napeta, mi biramo podignut vibru i to smijehom te  pozivamo građane da svoje mjesto na Comedy Night osiguraju na vrijeme putem Adriaticketa', poručuju organizatori.


Željko Pervan

Ove subote kako je i najavljeno u najbolje klimatiziranom klubu, odličnog sound sistema i ugodne rasvjete opet se pleše uz rezidente, a u vikendima koji slijede iz organizacije kluba naveli su da 27. siječnja gostuje domaća mlada legenda DJ Jock u svom posebnom cjelonoćnom izdanju, gdje će odvrtjeti set od 11 navečer do 6 ujutro. Jockove setove se pamti gdje god da zavrti u svijetu, a njegova produkcija izdaje se na svjetski poznatim labelovima Carl Coxa, Cristiana Varele i drugih. Klub nastavlja i s koncertnim programom, te su za početak istaknuli da u goste stiže sjajni rokenrol bend Kanda, Kodža i Nebojša, a nakon koncerta kao i do sad biti će i after party do jutarnjih sati.


Bend KKN

'Ovaj rokenrol bend uvijek vrhunski odsvira sve sto požele, na nivou su 'starih majstora' rock muzike. Kanda, Kodža i Nebojša rokenrol su grupa jedinstvene poetske vizije, jedna od koncertno najaktivnijih u Srbiji i postjugoslavenskom prostoru. Opus od 9 albuma, dva koncertna izdanja i jedne kompilacije podjednako dobro je prihvaćen i od kritike i od publike i veselimo se da stižu u Split', istaknuli su organizatori.

Ove subote Otium klub opet otvara svoja vrata; osim koncerata i klupskih večeri, novi Comedy Night ugostit će legendu Željka Pervana


DJ Jock

Iako su vrata kluba prva dva tjedna bila zatvorena, Underground Control je uz svoje suradnike marljivo radio na nadolazećim događanjima za zimu, proljeće i ljeto. U skoroj budućnosti tako će u klubu biti i sjajno gostovanje za rođendan Adriatic Social Cluba, te neke nove klupske večeri kao Blast From The Past, na kojima će se izuzetni glazbenici okušati u ulozi DJ-a te nas povesti na putovanje kroz razne žanrove i hitove koji se ne zaboravljaju, a priliku će dobiti i brojni domaći mladi bendovi koji zaslužuju svjetla pozornice i podršku publike.


Za sada zato zabilježite da ove subote se pleše uz rezidente i da je ulaz do 00.30 besplatan, a sljedeći vikend na redu je Comedy Night uz Željka Pervana te subota uz DJ Jocka. Više informacija pratite ih na društvenim mrežama, a posebno upratite njihov Instagram jer prije svakog događaja dijele besplatne ulaznice.

Vaša reakcija na temu