Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nemi Bulat Otkazane izvedbe predstave 'Priče s trajekta' u znak pijeteta poginulim pomorcima
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Otkazane izvedbe predstave 'Priče s trajekta' u znak pijeteta poginulim pomorcima

Trebala se igrati 12., 13. i 14. kolovoza

Potreseni nezapamćenom tragedijom u kojoj su živote izgubila tri pomorca, HNK Split je izrazio iskrenu sućut obiteljima i prijateljima stradalih, svim pomorcima i zaposlenicima Jadrolinije, a odlučili su otkazati izvođenje predstave 'Priče s trajekta'. 

'Smatramo kako u ovim danima tuge nije primjereno izvoditi kazališnu predstavu dramatiziranih uspomena putnika trajekata Jadrolinije, pa izvedbe predstave 'Priče s trajekta' 70. Splitskog ljeta nećemo igrati u najavljenim terminima 12., 13. i 14. kolovoza.

Predstavu planiramo igrati na jesen, a o terminima izvedbi pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Povrat novca ili zamjena kupljenih ulaznica za neku drugu izvedbu Splitskog ljeta može se izvršiti na blagajni Kazališta, a za sve ulaznice kupljene online povrat novca će se izvršiti automatski', naveli su iz HNK i publici se zahvalili na razumijevanju.

Vaša reakcija na temu