Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otkrijte koji vas pokloni uz kupnju čekaju u Jokeru ovoga vikenda
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otkrijte koji vas pokloni uz kupnju čekaju u Jokeru ovoga vikenda

Vikendi su najbolji u Jokeru uz Free for Weekend pogodnosti

Vaš omiljeni centar i vaš omiljeni dio tjedna su opet najbolji par: svaki vikend u veljači je Free for Weekend, vikend u kojem uživate u besplatnim stvarima koje vam daruje centar Joker! Svake subote i nedjelje do kraja ovoga mjeseca kupci u Jokeru će tako moći uživati u sljedećim free stvarima:

parkiranje u zatvorenoj garaži centra je FREE, nema ograničenja vremena korištenja tijekom subote i nedjelje

• kino CineStar Joker tijekom subote i nedjelje ima FREE dodatke na kupnju menija - uz bilo koji kupljeni meni na blagajnama kina FREE male karamel kokice

• za potrošenih 100 i više kuna voucher za FREE kavu u kafićima Jokera

• za potrošenih 200 i više kuna FREE platnena vrećica 'Borša za spizu'

• za potrošenih 300 i više kuna voucher za FREE kolač iz ponude Sky Coffee&Cakes 

• za potrošenih 500 i više kuna FREE kino ulaznica

Pogledajte detaljan pravilnik promocije na ovom linku, a korner sa FREE dodacima uz kupnju potražite u prizemlju centra svake subote i nedjelje od 9 do 21 sat.

A što je vikend bez shoppinga i popusta? Ne zaboravite na aktualna završna sezonska sniženja, pa prije dolaska u Joker svakako pregledajte što vas sve od vikend akcija i zimskih sniženja očekuje u Jokeru ovaj vikend.

Jeste FREE za vikend? Mi jesmo! Vidimo se 5. i 6.2. u Jokeru!

Vaša reakcija na temu