Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otkrivamo vam gdje na kupanje ovaj vikend!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otkrivamo vam gdje na kupanje ovaj vikend!

Ovdje baš svatko može pronaći svoj 'cup of tea'

Prošlotjedni Olife Rehab Soul u Milni na Braču bio je savršen izlazak i provod za sve željne sunca, kupanja, lagane glazbe i uživanja nedaleko Splita. 

Nezaboravne opuštajuće trenutke morali smo i zabilježiti fotografijama, jer Olife Beach Club je mala ljetna oaza nezaboravnog odmora. Ovdje baš svatko može pronaći svoj 'cup of tea', bilo da želite party u bazenu, stol za društvo, opuštanje u hladovini ili pak mir uz more. 

S obzirom na odličan odaziv i zabavu prošle subote, iz Olife Beach Cluba poručuju kako i ove subote nastavljaju u istom ritmu - uz organizirani prijevoz i ulaznice uživajte u laganim ljetnim ritmovima i opuštajućoj atmosferi uz more!

Ulaznica vam osigurava povratni prijevoz do Olife Beach Cluba

Zaboravite Split, Žnjan, gužvu i u samo 30 minuta i vi možete uživati u Milni na Olife Soul Rehab dnevnom partiju i ove subote, 6. srpnja. Lagani ljetni ritmovi, kokteli i moto 'carpe diem' zasigurno će ohladiti vaše tijelo i um! 

Cijena ulaznice uključuje i povratni prijevoz klimatiziranim katamaranom na relaciji Split-Milna-Split i iznosi simboličnih 22,00 EUR, a uz kod OLIFE10 ostvarujete dodatnih 10% popusta. Karte su u prodaji preko sustava Adriaticket

Polazak je u 12:30 iz splitske luke katamaranom Naranča, kod Lučke Kapetanije Split, a povratak je u 19:30 iz Milne katamaranom. Zabava će se, kako je i najavljeno, održavati svake subote prema istom rasporedu.

Rezervaciju stola možete obaviti pozivom na 098 961 3887.

Jeste li spremni? Želimo vam savršen vikend u Olife Beach Clubu!

Vaša reakcija na temu