Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVOREN 'ICE CREAM SHOP BY PREMIS' Makarska tvrtka nudi i sladoledni burger!

OTVOREN 'ICE CREAM SHOP BY PREMIS' Makarska tvrtka nudi i sladoledni burger!

Lansirali su 'Ice Cream Community', prvu aplikaciju za kupnju sladolela

Najveći hrvatski proizvođač sladoleda obradovao je mnogobrojne sladokusce: Makarskoj je otvoren Ice Cream Shop by Premis. Kao lider na tržištu sladoleda već 30 godina, Premis je stvorio stalnu i odanu bazu ljubitelja sladoleda te je novootvorenim shopom odgovorio na zahtjeve za maloprodajnim mjestom. 

'Dobivamo stalno pozive od građana gdje se može nabaviti naš sladoled. Iako je naš pogon u Makarskoj otvoren za sve građane, uvidjeli smo potrebu za pravim shopom koji neće ponuditi samo najbolje iz Premisa, već će i biti mjesto okupljanja svih naših dugogodišnjih kupaca', rekao je Zoran Premeru, direktor tvrtke Premis d.o.o.

Na dan otvorenja, Ice Cream Shop je počastio svoje kupce besplatnim slasticama i najavio loyalty program kojim nudi svojim redovnim kupcima sladoled po povlaštenoj cijeni. 

'Preko Ice Cream Community, prve aplikacije na svijetu za kupnju sladoleda koju je razvio upravo Premis, osigurali smo posebne ponude i nagrade', kazala je Daria Vitasović, voditeljica marketinga Premisa, najavljujući mnoge novitete koje će lansirati preko aplikacije dostupne na IOS i Android platformama. 

Sam interijer Ice Cream Shopa je jedinstven. Igra grafičkim iluzijama u rozoj i zlatnoj boji istovremeno evocira na sladoled, a minimalizam i geometrijski oblici čine ovaj shop zanimljivim i za Instagram objave.

Premis, međunarodno poznat po novitetima u svojoj proizvodnji, uveo je još jedan novitet u svom shopu: Ice Cream Burger. Sladoledni burger čini slatko, tostirano brioche pecivo, sladoled, preljev i posip. Možete birati između ponuđenih burger menua poput Pistachio Heaven, Mouthful from Madagascar ili Treausre of Santo Domingo, a postoji opcija da napravite sami svoj burger po izboru. 

Gluten Free kutak ove trgovine nudi sladolede bez glutena poslužene u kornetima bez glutena, kao i gluten free ice cream burger. Tu su i veganski sladoledi, sladoledi bez laktoze te čak i sladoledi bez e-brojeva. Posebnost je i Baby Scoop - sladoled količinski prilagođen za najmlađe u dječjem kornetu. 

Nakon posjeta Premisovom Shopu sa sigurnošću možemo reći da smo pojeli jedan od najboljih sladoleda na Jadranu. A redovi pred Ice Cream Shop by Premis govore da će ova slatka adresa biti jedno od najpopularnijih mjesta u Makarskoj i šire. 

Vaša reakcija na temu