Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Dalibor Ninčević) OTVOREN DJEČJI TJEDAN 'Nasmijana dječja lica, pjesma i ples, vika, cika i radost na sve strane'

OTVOREN DJEČJI TJEDAN 'Nasmijana dječja lica, pjesma i ples, vika, cika i radost na sve strane'

Solinski gradonačelnik objavio fotografije

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević podijelio je dojmove s otvaranja Dječjeg tjedna.

'Nasmijana dječja lica, pjesma i ples, vika, cika i radost na sve strane - tako smo započeli Dječji tjedan u Solinu. 

Štulari su otvorili večer i privukli pažnju djece i odraslih (i moju), zabavili sve prisutne i pripremili nas na večer punu veselja. Svi izvođači bili su na razini zadatka i hvala im na sreći koju su nam donijeli.

Sretna djeca koja uživaju u programu osmišljenom prema njihovom guštu naša su najveća nagrada i motivacija da u istom ritmu nastavimo s preostalim danima ovog posebnog tjedna u godini. 

Draga djeco, čekaju vas maštovite pričaonice, zabavne predstave, poticajne i kreativne radionice, sportski show i na sve ste pozvani! Dođite i veselite se', napisao je uz fotografije.


Vaša reakcija na temu