Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoren javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji 'Đardin 2023.', prijave traju do 27. srpnja
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Otvoren javni poziv za sudjelovanje na manifestaciji 'Đardin 2023.', prijave traju do 27. srpnja

Početna cijena iznosi 200 eura + PDV

Tvrtka Žnjan d.o.o. kao organizator raspisala je javni poziv za dostavu ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju umjetničkih slika na manifestaciji 'Đardin 2023.' koja će se održati od 1. kolovoza do 30. rujna 2023. u Ulici Kralja Tomislava (uz Strossmayerov park - Đardin) u Splitu. Izlaganje, prodaja i prezentacija podrazumijevaju vlastite umjetničke slike.

Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe pisane ponude s traženom dokumentacijom mogu dostaviti od 19. srpnja do 27. srpnja 2023. u 14 sati na adresu Žnjan d.o.o., Split, Kralja Zvonimira 14, osobno ili poštom. Početna cijena za sudjelovanje na manifestaciji po mjestu iznosi 200,00 eura + PDV. Otvaranje ponuda bit će javno u prostorijama organizatora, nakon proteka roka za dostavu ponuda. 

Ponude koje ne ispunjavaju tražene uvjete i nisu dostavljene u traženom obliku ili su dostavljene nakon propisanog roka neće se razmatrati. Svaku ponudu ocijenit će Povjerenstvo prema kriterijima iz javnog poziva, a sve ponude pritom moraju ispunjavati propisane opće i posebne uvjete. 

Zainteresirani ponuditelji mogu pročitati više informacija i preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude na stranici tvrtke Žnjan ili na stranici Turističke zajednice grada Splita, gdje će biti objavljena i odluka o izboru. 

Vaša reakcija na temu