Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoren Threading bar u Solinu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otvoren Threading bar u Solinu

Brow design by Danijela Tukić

Solin je dobio novo mjesto za oblikovanje obrva, noktiju i trepavica - Threading bar by Danijela Tukić. Razgovarali smo s Danijelom Tukić kako bismo saznali više o njenom putu do otvaranja ovog salona.

Gdje se nalazi Threading bar?

Threading bar smješten je u Solinu, u ulici don Frane  Bulića  149B. Ova idilična lokacija pruža mirno okruženje i privatnost za klijente koji dolaze uživati u tretmanima ljepote.

Kako ste došli na ideju otvoriti Threading bar?

Inspiracija je došla iz moje strasti prema oblikovanju obrva i ljepoti općenito. Oduvijek sam bila fascinirana načinom na koji oblikovanje obrva može transformirati izgled i samopouzdanje žene. Željela sam stvoriti mjesto gdje će klijenti dobiti personaliziranu uslugu i doživjeti vrhunski tretman ljepote.

Koje još usluge nudite u svom salonu?

Uz threading tretmane, nudimo i druge popularne tretmane. HENNA BROWS su trenutno vrlo traženi. To je prirodni tretman bojenja obrva u kojem se koristi biljni pigment kako bi se postigao dugotrajni i prirodni izgled. 

Također imamo i POWDER BROWS, novija metoda mikropigmentacije koja daje obrvama prirodan osjenčani izgled. Osim toga, pružamo usluge noktiju i trapavica, kao što su trajni lak, gel i lash lift, koji trepavicama daje lijep izgled podizanjem i uvijanjem.

Posjetite Threading bar salon u Don Frane Bulića 149B u Solinu i prepustite se profesionalnom radu i ugodnoj atmosferi.

Vaša reakcija na temu