Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorena je novouređena Massimo Dutti trgovina
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otvorena je novouređena Massimo Dutti trgovina

Nova kolekcija za proljeće/ljeto donosi svježe modne trendove i sofisticirane komade

Novouređena Massimo Dutti trgovina otvorena je na prvom katu Mall of Splita. Sama arhitektura trgovine stvara elemente i definira njezine kutove. Masivno drvo, prirodni kamen i pomno odabrani materijali dio su biti brenda. Još veći izložbeni prostor, boje i rasvjeta podižu razinu shoppinga na zavidnu razinu. 

Novi koncept Massimo Dutti trgovine predstavlja uzbudljivu priliku za ljubitelje mode da istraže najnovije kolekcije i pronađu svoje omiljene komade odjeće. Prostori su raspoređeni tako da proizvode istaknu i učine što vidljivijima. Posjetitelji Mall of Splita sada mogu uživati u bogatom iskustvu kupovine u atraktivnom i moderno uređenom prostoru trgovine Massimo Dutti.



Nova kolekcija za proljeće/ljeto u trgovini Massimo Dutti donosi svježe modne trendove i sofisticirane komade koji će osvježiti vaš ormar i unijeti dozu elegancije u vaš svakodnevni stil. Inspirirana prirodom, kolekcija se ističe svjetlijim bojama, prozračnim materijalima i efektnim uzorcima koji su savršeni za toplije dane.

Ako tražite savršeni komad za opuštene vikend izlete, poslovne sastanke ili večernje izlaske, nova kolekcija Massimo Dutti ima sve što vam treba. Posjetite trgovinu i otkrijte svoje omiljene komade za nadolazeću sezonu.

Vaša reakcija na temu