Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorenje 'The Minda' u Splitu - uzbuđenje, glazba i gastro čarolija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otvorenje 'The Minda' u Splitu - uzbuđenje, glazba i gastro čarolija

Novo mjesto okupljališta

Uzbudljiva večer čeka Splićane i sve koji posjete Split, jer se večeras otvara 'The Mind' u sklopu restorana Velum u Uvali baluni u Splitu. 

'The Mind' je zamišljen kao prostor za evente i večernje zabave uz hranu i piće. Pomno osmišljena fuzija sushija, specijaliteta s grila i hladnih zalogaja oduševit će goste novog splitskog okupljališta. Uz hranu gosti će uživati u glazbenim nastupima uživo i performansima koji se odvijati svakog vikenda, a često i srijedom te drugim danima u tjednu.

Glavni događaj večeri otvaranja bit će nastup Petra Dragojevića, glazbenika koji je osvojio brojna srca svojim emotivnim izvedbama. Pridružit će mu se Boris Time na električnoj violini, te resident DJ Kale, koji će osigurati beskrajnu glazbenu euforiju i izvrstan ambijent. Ovaj događaj obećava nezaboravnu zabavu uz glazbu, ples i gastronomske užitke.

Večerašnja noć će sigurno ostati u pamćenju svih prisutnih, a klub 'The Mind' postaje nova točka okupljanja za one koji traže spektakularno iskustvo u srcu Splita.

Za sve dodatne možete pronaći na Instagram stranici kluba, ili ih nazovite na 099 434 3543 ili 099 4267 094.


Vaša reakcija na temu